Wat kan u van Eco Mobility Brussels verwachten ?

Professionele diensten voor het onderhoud, diagnose en herstelling van fietsen en e-bikes (fiets met electrische trapondersteuning). Gemakelijk en snel online boekingssysteem. Afhaling en levering van uw fiets thuis of op het werk. Mogelijkheid voor fiets verhuur tijdens de reparatie.

Wij stellen onze diensten voor in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (19 gemeenten).

Wist u dat een kwaliteisvolle herstelling de levensduur van de lagers en van andere aandrijf componenten van uw fiets kan verhogen ?

Laten we even kennismaken met de technische ploeg achter Ecomobilitybrussels ?

Nicolas

Nicolas is ingenieur, gespecialiseerd in elektromechanica en gepassioneerd in elektromechanica en de nieuwste technologie├źn.

Nicolas is een erkent expert in diagnoses en betrouwbaarheid in het gebied van mechanische transmissies. Indien nodig kan hij gebruik maken van de gereedschappen en software van het bedrijf www.emecexpertise.com dat hij zelf opgericht heeft. Hij fiets zelf dagelijks door Brussel waar hij woont.

Nicolas wenst deel te nemen aan de verbetering van de mobiliteit en het milieu in de stad waar hij woont. 400 000 pendelaars en ik en ik.... Nicolas biedt zijn professionele diensten aan voor het onderhoud en herstelling van fieten en e-bikes.

Martin

Is dat alles? Nee, er is ook Martin, een Ingenieur gespecialiseerd in elektronica en elektriciteit, en met een oog gericht op de nieuwste technologisch innovaties. Martin heeft ook deze website ontwikkelt om uw leven gemakelijker te maken.

De werkplaats

De werkplaats is gelegen in Evere dichtbij de Europese instellingen en de NATO.

Wij hebben gereedschappen en onderhoudsproducten ter beschikking van bekende merken om een professionele herstelling te garanderen.

Gespecialiseerde hardware en software zijn beschikbaar indien een meer diepgaande diagnose van de e-bike nodig blijkt.